Ahad, 29 Mei 2011

thank youuu dad....

yahuuuuu  yabeda beduuuuuuu
 haritu cek dapat jam tangan jenama polo...
harinie cek dapat pulak beg tangan jenama bum...
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahukan...
syukur, kepada Allah kerana murahkan rezeki hamba2nya ini..
ceywah buleh tahan ayat mukadimah ini ye...
hehehheheehe..

kenangan yang tak dapat dilupakan..
ini jam tangan adik nadia n adik  fatin punya


adik fatin



adik nadiah


ini yang saya punya....


inilah beg pilihan dihati..
sebenarnya banyak lagi yang cantik2..
tapi tak tahulah napew nak yg nie..
u all rasa cun tak???



ini lah beg jenama swiss polo ( adik nadiah punya)
beg adik atin p0n lebey kurang mcm nie jugak jenama polo..
cuma price jew berbeza...




Khamis, 26 Mei 2011

pekena adik atin time besday dia....kihkih

 
[Gambar hiasan]

sejak dua tiga taun nie..aku ayik lupa jew besday 0wg2 yang aku sayang...ish2 sihir apakah ini, sehinggakan aku boleh terlupa besday 0wg2 yang aku sayang kuikui...naseb bek lah,aku teng0k kat fesbuk senarai (besday today)...kalau tak, huh terkecik hati adik aku c0z tak wish kat dia...

malam tue tue aku dah planing dah nak kenakan dia, hehehe planing s0wang2 pun jadilah... janji best kihkih...pada malam tue aku dah standby  tepung ..tepung tue aku siap letak air lagi huarrghhhh....huarggghhh ( gelak nakai) kebetulan masa aku buka peti ais, aku ternampak pisang.. nampaknya pisang nie melengkapkan lagi planning aku...memandangkan adik atin tak suka makan @bau pisang..s0, aku pun gaul skali pisang tue dengan air tepung kehkehkeh....( nampak sgt nakainya kan...)

 
12tgh mlm,
aku pun wish lah happy besday kat adik aku yg sorang nie..dia pun happy ,senyum sampai ke telingga....biasalah c0z dapat satu ciuman dr kakak kesayangan yg cun nie kuikuikui.... selepas aku wish kat adik aku tue, aku ajak dia teman aku g mandi..dengan alasan takut la konon....(tp dlm hati memang takut p0n hehehhee....)  dia kata dia p0n nak mandi jugak ( nampaknya makin menjadi planing jahat nie...) aku pun suruh dia mandi dulu, masa dia nak buka paip air nahhhhhhh....aku pun siramlah dia ngan air tepung...terkejut beruk dia..sambil ketawa terbahak2...hahahahhaa kan dah kena...wakenabeb...hah!! len kali nakai lagi dengan kak, kan dah kena.. dia tak tau yang kak dia nie nakai plus2 dari dia kuikuikui....

adik atin say:: kak nielah kali pertama aku mandi air pisang vs tepung...hang memanglah kak..sampai pisang pun lekat kat rambut aku....bau pisanggg k0wt ....

kehkeh2,,,sebaik saja misi aku selesai...aku pun mintak maaf kat beliau..iyelahh saja jew nak gurau...bila lagi nak happy2 mcm nie kan..es0k lusa dia dah nak sambung study dah...s0, biakan ini menjadi satu kenangan terindah buat beliau ^____^


nilah pic atin masa kena hawing/baling ngan tepung ^____^
jangan bilang sama dia ye yg pic nya di sini....pr0mise tau..ini rahsia kita hehehe



p/s:: sorry pic terpaksa di delete sbb alasan tertentu hehehe

i try 2play piano:: from shazana halim


25 -5-2011 merupakan hari yang special untuk kami adik beradik..
becoz t0day adalah besday mak saya ehehehehe....
i love u mum...this s0ng khas buatmu...


PART 1

video
(latihan rakaman video yg tak jadi kehkehkeh)

PART 2
video


MY LOVE




p/s: maaflah saya bukan ahli piano...kalau tak sedap takmo kutuk2 k...h0pe enjoy this song ^____^

Selasa, 17 Mei 2011

terima kasih, dengan ucapan Selamat hari guru...ada jgk yang menginggati sy ye ^___^ sweet sgt...

terima kasih banyak2 kepada EX-student2 sy,
Yang memberi ucapan::
" selamat hari guru" kepada sy

heehheehe terharu rasanya..
walaupun sy dah x mengajar di sana,


rupa2nya masih ada lagi yang menginggati diri saya ye...
sweet bangat ^___^

kepada student2 yang penah sy mengajar Dan relief kelas
 saya doakan 
semoga kalian semua berjaya di dunia akhirat.
sayang kamu semua..mmmuahh2...

p/s: INGAT JANGAN NAKAL2 DAN  MALAS2
STUDY BIAR SMART YE..




Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq