Khamis, 26 Mei 2011

pekena adik atin time besday dia....kihkih

 
[Gambar hiasan]

sejak dua tiga taun nie..aku ayik lupa jew besday 0wg2 yang aku sayang...ish2 sihir apakah ini, sehinggakan aku boleh terlupa besday 0wg2 yang aku sayang kuikui...naseb bek lah,aku teng0k kat fesbuk senarai (besday today)...kalau tak, huh terkecik hati adik aku c0z tak wish kat dia...

malam tue tue aku dah planing dah nak kenakan dia, hehehe planing s0wang2 pun jadilah... janji best kihkih...pada malam tue aku dah standby  tepung ..tepung tue aku siap letak air lagi huarrghhhh....huarggghhh ( gelak nakai) kebetulan masa aku buka peti ais, aku ternampak pisang.. nampaknya pisang nie melengkapkan lagi planning aku...memandangkan adik atin tak suka makan @bau pisang..s0, aku pun gaul skali pisang tue dengan air tepung kehkehkeh....( nampak sgt nakainya kan...)

 
12tgh mlm,
aku pun wish lah happy besday kat adik aku yg sorang nie..dia pun happy ,senyum sampai ke telingga....biasalah c0z dapat satu ciuman dr kakak kesayangan yg cun nie kuikuikui.... selepas aku wish kat adik aku tue, aku ajak dia teman aku g mandi..dengan alasan takut la konon....(tp dlm hati memang takut p0n hehehhee....)  dia kata dia p0n nak mandi jugak ( nampaknya makin menjadi planing jahat nie...) aku pun suruh dia mandi dulu, masa dia nak buka paip air nahhhhhhh....aku pun siramlah dia ngan air tepung...terkejut beruk dia..sambil ketawa terbahak2...hahahahhaa kan dah kena...wakenabeb...hah!! len kali nakai lagi dengan kak, kan dah kena.. dia tak tau yang kak dia nie nakai plus2 dari dia kuikuikui....

adik atin say:: kak nielah kali pertama aku mandi air pisang vs tepung...hang memanglah kak..sampai pisang pun lekat kat rambut aku....bau pisanggg k0wt ....

kehkeh2,,,sebaik saja misi aku selesai...aku pun mintak maaf kat beliau..iyelahh saja jew nak gurau...bila lagi nak happy2 mcm nie kan..es0k lusa dia dah nak sambung study dah...s0, biakan ini menjadi satu kenangan terindah buat beliau ^____^


nilah pic atin masa kena hawing/baling ngan tepung ^____^
jangan bilang sama dia ye yg pic nya di sini....pr0mise tau..ini rahsia kita hehehe



p/s:: sorry pic terpaksa di delete sbb alasan tertentu hehehe

Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq