Sabtu, 10 September 2011

[GAMBAR RAYA PART 1] di pantai merdeka
























AKAN BERSAMBUNG KE PART 2.....

Pizza Hut + secret recipe + hantu bonceng ( My Besday )



HeheHeh baru malam nie
cek rasa nak update pasal besday cek..
rasanya dah lepas 7hari.. tangguh punya tangguh,
malam nie baru cek free nak letak pic..
nie pun tengah tersengguk2 mengantuk..
rasanya dah dua tiga kali menguap..
 tambah pulak hujan dah mula turun,
tunggu masa nak ZZZZzzzz jew..
i mean tid0 laaaaa..hihihihihihi
tapi, rasa mcm tak best pulak
iyelah c0z dah lama blog tak update
rasa mcam sunyi jew situasi...

haritu 3/9/2011 pada hari sabtu,
member ajak gi sambut my besday..
sepatutnya 5/9/11 baru nak sambut..
tapi memandangkan 5hb lyza bz..
s0, terpaksalah tunda ke 3hb..
tapi malangnya wani lak bz,
s0 tak dapatlahh dia nak join kami...

mula2, kami rancang nak raikan besday
di shopping complex CS ni jew..
tapi masa tu tiket movie hantu bonceng dah habis..
yang tinggai hanya pukui 5.30 jew.. huh..
hantu bonceng punya pasai ,
kami berubah alih
ke shopping complex
yg lagi satu ,di area Taman Ria..
jauh tak jauh,
janji ley layan hantu bonceng kehkehkeh..

( central square sungai petani )

akhirnya... kami memilih Village Mall,
untuk menonton hantu bonceng..
bila sampai jer di VM..
tiket pukul 1,2,3 ptg pun habis jugak...
tingai pukul 5.45ptg jerr...
mau tak mau terpaksalah kami ambik tiket kui 5.45 nie..
tapi harga tiket village mall ni mahai sikit dari CS..
Cs punya tiket kalau tak silap only RM7 hinggit..
tp VM punya tiket Rm10,
sound and skrin bukan best sgt pon..
jadi tak berbaloii2.... hehehehe

( Village Mall )

jam menunjukkan  lebey kurang 3ptg..
kami pon gi beli kek di S.R ( secret recipe )
ini kedai kek kegemaran atin dan lyza,
cek pon x tau apa yang best sanggat makan kek nie...

cek suwuh depa pilih kek yg depa nak...
s0, mereka pilih dan cek pon bayaq
memang dah niat nak blanja depa makan
3 kek jadi pilihan...tp semua tak habis di makan last2
saki baki nya masih ada lagi dalam peti ais..
atin lah nak kek tiramisu konon..
last2 tak makan pon.. huhu





kemudian kami bersantai di Pizza Hut..
NYUMMM...NYUMMMM..
jemput makan semua.

LYZA DAN MIRA

BLACK FOREST CHEESE, 
TIRAMISHU, 
CHOCOLATE INDULGANCE


 BUDAK GENDUT HEHEHE







pas makan kenyang2..
 kami bergerak ke tingkat atas, 
for watching movie..
tengok nie !!!!!!!
 wayang belom start lagi 
depa dua dah buat wayang...
sempat lagi dok possing hehehe



Ingatkan tempat kena belakang skali
rupanya depan skali..
adoiii jenuh langgut kepala..
nasib bek citer best...
kalau tak tensen rasa..
last2 bila habis movie, 
semua kepala jadi teleng..


haritu, lewat jugaklah kami sampai rumah 
kalau tak salah kui 8 malam
nasib bek x kena marah dengan org tua kami semua..
( yelah dah lama tak enjoy mcm nie, naseb bek org tua memahami )

walau tak cukup forum,
haritu cek rasa enjoy sangat
Thank my BFF
HAZLYZA ZAINOL

lama tau cek x rasa enjoy macam nie..
dengan awokkk..
last kita sambut besday Ana
kalau tak salah pada tahun 2003
masa tue syokk gilerr 
siap dapat jumpa Acik SPIN lagi..
hadiah yang paling bermakna masa tue..
huhuuhu  teringgat pula kat SUHAIDA

-----------------------------------------------------------

Masa balik rumah mak melah ( maktih),
depa suruh makan kek, kek tunang abg mat 
dan kek besday aliya..

nampak sedap.. 
tp perut x ley nak accept sgt benda berkrim..
kalau nak tahu, cek sepotong kek pon xdapat nak habis..
termasuknya coklat.. rasa tak boleh ppp jerrr...
kalau sekadar nak rasa bolehla..




APA2 PUN..
TAHNIAH BUAT ABG MAT N SHIMA


HAPPY BESDAY BUAT ALIYA FARHANA

K,la cek pon dah x tau nak tulis apa...
jam pun dah kui 3 nie..
cek mintak izin tid0q dulu nuh..
esok cek ada TEST JPJ
tak tau lah, boley ke dak bawak lori..
apa2 pun doakan cek k..
k,lah selamat malam semua..dan

SELAMAT HARII RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
GOOD NITE,, DAAAA
JUMPA LAGI


Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq