Isnin, 4 Jun 2012

Berkelah Bersama Tok, Wan, dan lain-lain


Harini Mak Ajak Kami Pergi Berkelah di Pantai Merdeka, With Tok, Wan, Mak Uda, dan Husband dia... Lauk semua mak dah masak, dalam pukul 12 mak datang ambik kami di rumah ayah... mak suwuh bawa baju, kut2 kami semua nak mandi pantai... tapi sy xda mood la pulak nak mandi pantai, sebab dalam pikiran sy mungkin air pantai kotor. So, sy sorang je tak bawak baju..huuuu


Bila sampai di rumah tok, tok cakap Wan tak dapat join sebab wan ada mesyuarat.. Nanti dah habis mesyuarat baru Wan Join.... Lama jugaklah kami di pandai, lepas makan... Mereka siap wat planning nak mandi pantai lg. EEEEEeeee Jelesnya, rugi rasa tak bawa baju, sbb air pantai tengah pasang.. air bersih lak tu...

padan muka sya... kan..kan!!!  tapi nasib  bek tok pelawa sy pakai baju dia.. tersenyum lebarlah sy, sbb dapat mandi pantai.... Mak uda pun balik umah tok, untuk ambik baju... rumah tok dengan pantai dekat je...so, x jadi masalah sangatlah.... 4 jam, kami berenang dalam air laut... mak uda yang mengandung pun join jugak.. tiba2 teringat masa zaman skolah.. asal tidur umah tokwan, mesti tokwan bawa g pantai.. beshhh sangat, pastu esok mesti demam.. sbb berendam lama sgt...

lepas mandi, kami balik umah tokwan, Tok lak masak Mee goreng.. Nyumm2 dah lama x makan masakkan tok... tok macam tau2 je kami tgh lapar,sbb lama sangat berendam heeee... lepas mahqrib kami pun balik, mak antar kami balik umah ayah.. esok macam biasalah sy akan demam dan sakit2 badan.. sejak dari dulu lagi badan sy memang lemah dgn air masin... syiaan kan yg penting im happy..



sempat lagi posing

my mom

Adik atin

fatin, pakcik dan husband mak uda is

masa untuk makan

nyibuk jer minah nie huhuuuu

masa untuk jajan,,

nyumm2 Mr potato...

suasana di pantai merdeka

we love pantai merdeka

kemas barang, siap2 g mandi

fikah duk layan choki2

cepat buh nasi...lapar dah nie hehee

aik slipper buruk sy pon ada hehee

tok dan mak uda

Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq