Isnin, 6 Ogos 2012

Berbuka Puasa Dengan Member SMK Sg Pasir

Assalamualaikum...

Kemarin dah berbuka dengan budak2 SMKPJ dan SKB.. harini luangkan masa dengan budak2 SMKSP pulak.. Nama Insan2 yang terlibat ialah: DEQDA AKIBANGAHEKAINATUNANG INA... okey lokasi kali ni, Deqda dan Angah pilih berbuka di  Restoran Z 'n' A di Jalan Padang Temusu, Sg Petani.. Meh nak tunjuk gambaq papan tanda kedai sikit.....



( Taraaaa Nilah kedai makan yang di maksudkan)
SIAP TOLONG PROMOTE TUEEE

Tempat ni Lanskap dia chantek tau.. kelas kau jahhh.. Kalau anda datang sini, pasti korang suka tahap seronok.. Qasa macam nak berposing sana sini huhuhuhu... Masakkan dia pun best tau.. okeylah, meh nak cerita Menu Kami ber6 Untuk berbuka puasa...

MENU UNTUK 6 ORANG:

  1. SUP AYAM
  2. SUP DAGING
  3. TOMYAM
  4. SIAKAP BAKAR / AIR ASAM
  5. IKAN TEMENUNG BAKAR
  6. TELUR DADAR
  7. SAYUR KHAILAN+ IKAN MASIN
  8. CENDAWAN GORENG
  9. NASI PUTIH
AIR:
  1. TEH AIS
  2. AIR AMRA+ASAMBOL
HARGA

* RM133.00
















Berbuka puasa dgn member SMK Pekula Jaya dan SK Keb Berapit

Sebenarnya, dah planing nak berbuka puasa ramai2
last2 hanya lima orang je yang dapat hadir
takpelah mungkin takda rezeki nak jumpa ramai2.
okeylah, taknak buat pendahuluan banyak2..
kita terus story jelah ye.. lokasi kita kali ni di KFC
Pusat membeli belah Central Square Sg petani
INI LOKASI NYA..

ALAMAKKKKKKKKK...

time macam nilah ana boleh tertinggal fon di umah lyza huhuhu...naseb bek lah zawari dan zuhairi dah siap2 tunggu di kfc.... kalau tak, jenuh nak cari mereka ( Dahlah shopping complex ni besar  huhuhuhuhuhuhuhu )... By The Way, Memang best tau sebab dapat berbuka puasa dengan member2.. Masa nilah nak tahu perkembangan masing2.. Gosip punya Gosip, sedar tak sedar dah pukul 9.30 ( tapi Apa yang penting dah solat Maqhrib).. Hari ni Memang santai beb!! kalau nak tahu lyza siap bawa kueh lagi... kueh yang dia dengan mak dia buat.. Qajin kan dia, Tengoklah Bff sapa.. hehehehehehe

masa tengah makan kfc, terlintas jugak kat umat islam di palestin..
Nampaknya skali lagi diriku kecundangan dengan nafsu sendiri :((

Sebelum balik, sempat lagi kami 3 orang ( ana ,lyza dan wani ) singgah di MCD untuk Beli aiskrim... Kalau nak tau aiskrim my pebret k... setiap kali makan aiskrim qasa mcm, tenang je... walayehhh sedap tahap melampau.... nyum2... Tunjuk photo aiskrim sikit...


Dalam kul10 malam, baru kami gerak ke tempat kereta.. kalau nak tau, ada cerita lawak.. cerita lawak ini bermula time kami nak bayar tiket parking.. cerita dia mcam ni... Jeng...Jeng...saja bunyi macam ni, nak bagi suspens sikit..ngeh2 hehehe

cerita lawak ni hanya Ekslusif di blog ni je.. huhuhu... 

masa kami nak kuar dari tempat parking, macam biasalah dah pandai masuk parking so, kenalah bayar.... time nak bayar tiket parking, boleh pulak tiket hilang.. puas tau duk cari.. cari punya cari still tak jumpa jugak.. kemudian pakcik parking tu suruh kami undur kereta.. dia suwuh kami cari tiket sampai jumpa.. kalau tak kena bayar RM20 hinggit.. adoiikkk maluuuuu giler ( nasib bek, kereta kat belakang tak da )... kalau nak tau, inilah first time dalam sejarah kehidupan jadi macam ni huhuhuhu.. takpelah, benda nak jadi never mind... dengan muka slumber yaya. kami pun undur kereta ke tempat parking balik.. 

Cari punya cari, alhamdulilah nasib bek jumpa.. So, apa lagi dengan bangganya kami pun bagilah tiket kat pakcik tersebut.. itu buktinya kami ada ambil tiket.. bukan main celup masuk je huhuhuhu... kalau nak tahu parking kami kena bayar RM1 je.. Tapi, denda tiket hilang punyalah mahai.. ( So, moral of the story.. benda2 penting mcm tu.. kita kena simpan di tempat yang kita ingat... Tp kalau benda dah nak jadi, kita kena cool.. kemudian, selesaikan masalah dengan tenang)

# Al-hamdulilah, akhirnya kami selamat sampai di rumah masing2...( Hehe, Ada org Ponteng Tarawih :P )... Pic kali ni tak banyak.. sebab fon tertinggal di rumah Lyza ^_^

        Profile Picture             Profile Picture
           Hazwani Halim                                   Eri           
Hazlyza Zainon     KaleidoSkop HeRi
              Hazlyza Zainon                           Heri

Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq