Rabu, 27 Mac 2013

Pesta Penang Sg Nibong

Kali ni dah kali ke berapa duk ulang alik gi pesta
Apa yang syok sangat tak tahulah
marilah saksikan beberapa keping gambar yang telah di snap
Kalau anda rasa best, Jemputlah datang ke festa penang
Tarikhnya akan di Maklumkan di kemudian hari..

Ada Euro Wheel (Tinggi oooo dah macam eye on malaysia hehe)

(Penuh dengan Patung2 yang chomel)

pOOH pun Ada...

Permainan ni kena baling gelung atas botol

Wahhhhh khas untuk pencinta2 Bear..

 Hanya dia yang terselah..

Yang peting kena ada Kopun

Banyak permainan Xtream.. Top guns pon ada...

Yang ni rumah hantu, memang menarik

Penang pon ada mini ICT tau...

Penuh dengan pelbagai jenis gerai barangan

Penuh dengan Cahaya yang cantik menarik memey da bOom

Ni kawan saya Dayah.. Masa ni hari pertama..
kami pi berdua jer.. hari seterusnya baru pi ramai2 hehehe


Ada banyak  makanan..

Boleh shopping mcm2, harga pun berbaloi

 Siap ada artis jemputan tu, kelass habaq hang hehehe

Kalau hampa nak mai, make sure kena jumpa pintu masuk ni dulu
bayaq duit tiket RM3, pastu ikut hampalah nak duduk dalam berapa jam...

Okey, Sampai disinilah enteri kali ni dadaaaaa
JUMPA LAGI.. SALAM XOXO untuk semua :)

Isnin, 21 Januari 2013

Terima Kasih Kawan2 Ku...



Syukur alhamdulilah.....
Syukur kepada Allah S.W.T kerana menghadiahkan kawan2 yg baik, Kawan2 yang perihatin, dan kawan2 yang membahagiakan.. InsyAllah Bahagia di dunia dan Akhirat.. ( rasanya tak perlulah nak mention nama2 mereka,  kalau mereka anggap sy sahabat mereka, pasti sekarang mereka sedang tersenyum melihat entri ini, Terima kasih untuk segala2nya... )

Lagu ni Khas Buat Sahabat2 Ku :)


# Kepada kawan2 yg penah mengkhianati diri ini, Alhamdulilah sy terima dan sy memaafkan anda... semoga Allah membuka pintu hati anda utk menjadi org yg lebih baik dan lebih mengenali apa itu erti persahabatan "peace"sambil wat muka cute, walaupu tak berapa nak cute...

Jangan jadi orang yang rugi sehingga tak tahu nilai persahabatan

Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq