Ahad, 9 Januari 2011

Hadiah Untuk Ayah

seteruk2  kami adik beradik  ( hah teruk sgt kew ?????? huhuhu xdalah kami p0wn mcm k0rang jugak, kadang2 dtg jew angin degil, mulalah x nak dgr kata hahaha) walau mcm mn p0wn kami xkan lupa hari lahir ayah ( c0nt0hilah kami adik beradik k hehehe) kami adik beradik nie bukanlah berduit sgt, kalau ada uit p0wn semua datang dari ayah, duit saku yang ayh bagi tulah kami k0ngsi bersama utk beli hadiah ayah...huh masa nak beli hadiah tue jenuhlah 0tak kami berpikir nak beli apa, tahun lepas dah beli baju..tahun nie lakk nak beli apalah agaknya...lepas jew balik mancing dgn ayah ( dengan x sempatnya nk n0nt0n b0la malaysia vs ind0nesia)..kita 0wg terus ajak ayah g giant sg petani.. pikir punya pikir akhirnya kami berempat membuat keputusan untuk hadiahkan ayah t-shirt skali lagi..kalau tahun lepas warna merah tapi taun nie kami pilih warna hijau pulak.. bila dah beli semua barang termasuk kfc dan kek, kami p0n balik kerumah...aduh masa tue ayah nak kuar pulak..rasa2 mcm plan x jadi jew...tunggu punya tunggu akhirnya ( spy dah dengar enjin kereta ayah kat luar...kami p0n apa lagi, get ready je lahhh... sebaik jew ayah masuk hahaha suprise ( mula lah suara2 merdu mcm siti nurhaliza dan misha 0mar duk nyanyikan lagu selamat hari jadi ( hahahaha siapakah penyanyi2 itu...cube teka??? betul p0n 0fc0z lahh suara kami adik beradik huhuhu....( lawak2)

HADIAH BESDAY AYAH


P/S:: Harga baju bukanlah ukuran ....mahal atau murah itu tak penting.. yang penting keikhlasan hati kita apalah sangat harga sehelai baju berjenama berbanding jasa2 ayah kepada kita kepada adik2 yang masih belajar tue, kalau rasa nak k0ngsi uit ngan adik beradik tu buatlah, jangan sesekali pikir rugi..walaup0n ayah x tunjuk yang dia suka tapi dalam hatinya hanya tuhan je yang tahu apa yang tersurat dan tersirat.... kepada adik2 yang xda duit tue ..xpew, jangan jadikan ia sbg satu alasan atau halangan.. adik2 b0leh buat kad ucapan utk ayah adik2..kalau adik2 rasa malas tersangat2 xpew.. cukuplah sekadar bersalam dan ucapkanlah kepada dia.. TEMA HARI INI  IALAH, HARGAILAH 0RG YANG TELAH BERJASA DGN ANDA (^^.)

Salurkan Derma Anda,Dgn Mengklik Iklan di Bwh Ini Sebyk Yg Mungkin,Jasa2 Anda Akn DiKenang Tq